Feed Posts

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Φωτογραφίες συλληφθέντων για αποπλάνηση παιδιού

 
Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ατόμων που συνελήφθησαν πριν από περίπου μία εβδομάδα για αποπλάνηση παιδιού..
έδωσε η Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης.Πρόκειται για τον θείο 11χρονου κοριτσιού, Σπυρίδωνα Ζερβού του Κωνσταντίνου, κάτοικο Περιστερίου, ο οποίος με αμοιβή 150 ευρώ, «έδωσε» την ανήλικη ανηψιά του στον 33χρονο Κωνσταντίνο Παρασκευόπουλο του Θεόδωρου, κάτοικο Νέων Λιοσίων, που ασέλγησε σε βάρος της. Σε βάρος του Παρασκευόπουλου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι, όμως, τα δεκαπέντε έτη και σε βάρος του Ζερβού ασκήθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις, καθώς και για παράνομη οπλοφορία μαχαιριών σε βάρος και των δύο. 
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί αφενός μεν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανήλικων κοριτσιών, αφετέρου δε στην πληρέστερη διερεύνηση της εκκρεμούς υπόθεσης με την εξακρίβωση των στοιχείων των λοιπών παθουσών. Επιπλέον αποσκοπεί στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων». Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, με τη διαβεβαίωση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. http://www.nooz.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: