Feed Posts

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Αιγινιακός Υπέγραψε μέχρι το 2015 ο Αντώνης Ρίκκα

Υπέγραψε μέχρι το 2015 ο Ρίκκα.Στο ρόστερ του Αιγινιακού και ο Δημήτρης Ιτσιος.Ο 28χρονος ανασταλτικός μέσος επιστρέφει στην Ελλάδα για..
χάρη της ομάδας της Πιερίας, συμμετέχοντας στη Football League.Μετά το πέρασμά του από τη RedStar της Γαλλίας, η ώρα του επαναπατρισμού για τον Αντώνη Ρίκκα έφτασε. Ο 28χρονος ανασταλτικός μέσος συμφώνησε σε όλα με τον Αιγινιακό και θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Πιερίας τη νέα σεζόν στον Βόρειο όμιλο της FootballLeague έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου. 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος θα ενισχύσει τον χώρο του κέντρου για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2014-2015. Ο 28χρόνος ποδοσφαιριστής (3/3/1986) ξεκίνησε τη καριέρα του στην ομάδα της Μαρσέιγ, ενώ αγωνίστηκε σε Σκόντα Ξάνθη, ΝΙΚΗ Βόλου, ΑΕΚ, Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα και στη RedStar Γαλλίας από όπου αποκτήθηκε. Από την πλευρά της η διοίκηση της Π.Α.Ε. τον καλωσόρισε σήμερα στα γραφεία του γηπέδου, όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας ενός έτους». Υπέγραψε και ο Δημήτρης ΊτσιοςΕπένδυση με παρόν και πολύ μέλλον έκανε ο Αιγινιακός! Η ομάδα της Πιερίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Ίτσιου που αν και 19 χρονών, τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόταν στον Πιερικό και είχε 26 και 15 συμμετοχές αντίστοιχα, δείγμα του ταλέντου του! Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Αιγινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Ίτσιου Ο 19χρόνος ποδοσφαιριστής (4/1/1995) αποτελεί μια στροφή σε νεαρά ταλέντα, αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικό χαφ, ενώ έχει δύο γεμάτες χρονιές με τον Πιερικό στο πρωτάθλημα της Football League παρά το νεαρό της ηλικίας του. Η διοίκηση της Π.Α.Ε. τον καλωσόρισε στην οικογένεια της και του εύχεται καλή επιτυχία».
http://www.pierikoiantilaloi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: