Feed Posts

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhylVlV44sTqU6CuUnqWN1rH5xE0at-_qGjgMTp4Q-QHiolimccnpjIMVj_nk9bFSUv4PNLtcx2Nowq-CqAmK4ZX_C5XK6JYuroFZe7eeuOIwOXmzOfMsfULZV9SehsbmIYMMImoJiNArKL/s1600/225161_1046640536816_1549749505_129574_7870_n.jpg 
Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 
Ο Βενιζέλος θα είναι σίγουρα ο επόμενος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.Οι εκλογές έρχονται σύντομα.Τα επιτελεία των κομμάτων εοιμάζονται για τις "καλύτερες" λίστες σε κάθε ....περιφέρεια.
Στην Πιερία οι φήμες δίνουν και παίρνουν για τυος υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ.
Μετά την αβεβαιότητα στο θέμα της υποψηφιότητας του Γιάννη Αμοιρίδη, που δέν έχει ξεκαθαρίσει άν και με ποιό κόμμα θα κατέλθει υποψήφιος,με την αβεβαιότητα και της υποψηφιότητας της Μαρίας Μίχου, με την απόδραση στη ΔΗΜΑΡ του υποψήφιου με το ΠΑΣΟΚ Τάκη Γκελντή, φημολογούντια διάφορα για τις υποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία.
- Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νύν περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Παπαχρήστος, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την ψήφο των ΠΑΣΟΚΩΝ του Νομού,εκφράζοντας έτσι την "ανανέωση" σε πρόσωπα, ιδέες και πρακτικές στην πολιτική του τόπου.
Σύμφωνα με τους φίλους του, είναι ενδεδειγμένη λύση για τον τόπο.
Σύμφωνα όμως με εκείνους που απαιτούν αλλαγές και νέα πρόσωπα, η υποψηφιότητα Παπαχρήστου, θα έχει έκφραση του παλιού ΠΑΣΟΚ που επι δεκαετίες έδρασε στην πολιτική ζωή της τοπικής κοινωνίας.
- Ο νύν βουλευτής Θανάσης Παπαγεωργίου, δέν είναι ούτε μέρος του παλιοκομματικού ΠΑΣΟΚ της Πιερίας, αλλά φέρει το βάρος για μία μερίδα ψηφοφόρων, ιδιαίτερα για κάποιους που έχουν αντιμνημονιακή θέση ίσως δέν αποτελεί επιλογή.Ισως όμως δικαιωθεί, αφού όλοι οι συνυποψήφιοί του, δέν θα έχουν διαφορετική πολιτική θέση, αφού αυτή ήταν και είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ.
- Νέα υποψηφιότητα φέρεται ότι θα είναι αυτή του Γάννη Μαλτζάρη, γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πιερίας και δημοτικού Συμβούλου.
Σύμφωνα με πολλούς πολίτες υποψηφιότητες νέων ανθρώπων, ίσως αποτελέσει επιλογή αυτών των πολιτών, που και θέλουν και δέν θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ για να τιμωρήσουν τα "λάθη", αλλά θα βρούν διέξοδο ψηφίζοντας νέους υποψηφίους.
- Σίγουρη υποψηφιότητα θεωρείται και αυτή του Ηλία Τσιτλακίδη.
- Τώρα για άλλη υποψηφιότητα, δέν υπάρχουν πληροφορίες, μάλλον θα είναι γυναικεία και θα δείξει το αμέσως πεπομενο διάστημα.. ειδικά μετά τις εκλογικές διαδικασίες ψήφισης του νέου αρχηγού.. την επόμενη Κυριακή..
(του Δημ.Καλαϊτζή)

KATERINI NEWS http://katerini-blogs.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΣΟΚ..