Feed Posts

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Βατανιακός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-2 Καλό ματς - ΒΙΝΤΕΟ

Βατανιακός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-2 Καλό ματς με τέσσερα γκολ.Ένα πλούσιο σε φάσεις και γκόλ φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.. παρακολούθησαν οι φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν χθές το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Βατάν. Ο Βατανιακός υποδέχθηκε τον συμπολίτη Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τους προπονητές Ιωαννίδη και Στύλο να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα όσων αφορά την ετοιμότητα των ομάδων λίγο πρίν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες, με το τελικό2-2 να «χαλάει» την καλή τους εικόνα στο πρώτο εξηντάλεπτο. Η νεανική ομάδα του Βατανιακού εδειξε πως με κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Φάσεις και γκόλ Στο 13΄ Το γυριστό σούτ του Κωτσιαρίδη μετά από σέντρα του Δερμίση απομάκρυνε σε κόρνερ ο Τζήμας. Στο 23΄ Νεο σούτ του Κωτσιαρίδη με πορεία προς την εστία του Τζήμα, κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
Στο 38΄ σούτ του Α.Παναγιωτίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τζήμα, ενώ ένα λεπτό αργότερα την ιδια τύχη είχε το σούτ του Οικονόμου από πλεονεκτική θέση. Στο 42΄ το πλασέ στην κίνηση του Α.Παναγιωτίδη μετά από σέντρα του Καραγκούνη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Τζήμα.  Στο 43΄ Ο Τζήμας εδειωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το κοντινό πλασέ του Παναγιωτίδη υστερα από πάσα του Κωτσιαρίδης. Στο 48΄ Ο Γελαδάρης γύρισε την σέντρα από δεξιά ο Γασπαράτος άφησε για τον Μακράκη και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκόρ 0-1. Στο 57΄ έξοχος συνδυασμός Οικονόμου-Νάκα, σέντρα του τελευταίου, και ο Γασπαράτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαμπαΐτη, 0-2. Στο 60΄ μετά από λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Παπανικολάου,ο Χρ.Λαζαρίδης από κοντά μείωσε σε 1-2. Στο 61΄ νέο λάθος στην άμυνα του Αχιλλέα, ο Σταύρε με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 75΄το σούτ φάουλ του Ραπτόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Βατανιακού,και ένα λεπτό αργότερα στο δοκάρι του Γκεβρέκη κτύπησε η σέντρα σούτ του Κυπαρίσση για τους γηπεδούχους.
Στο 83΄ Ο Γελαδάρης κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή μέσα στην περιοχή, όμως ο Νάκας σούταρε άουτ. Οι συνθέσεις των ομάδων ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Τάσος,Ιωαννίδης): Τζήμας, Μαυρόπουλος,  Καραγιάνης, Παναγιωτίδης,Ηλιάδης, Ερμάλ, Δαλαμήτρας,Χρ.Λαζαρίδης,Ποτουρίδης,Σταύρε,Ε.Καραμανώλας. Έπαιξαν επίσης: Μπαμπαΐτης,Κυπαρίσσης,Κ.Καραμανώλας,Δαδάκος,Φουλίδης,Σκούρτι. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απόστολος Στύλος): Σακελλαρίδης, Ι.Λαζαρίδης, Δερμίσης, Τασίδης, Δημητρίου, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Καραγκούνης, Μακράκης, Κωτσιαρίδης, Παναγιωτίδης. Έπαιξαν ακόμη: Παπανικολάου, Γκεβρέκης, Καπασακαλίδης, Γεωργιάδης, Τσιάμης, Νάκας, Τρικαλόπουλος, Καθάριος, Ραπτόπουλος, Γελαδάρης, Γασπαράτος.
Βατανιακός - Αχιλλέας: Δείτε φάσεις και το χαμένο πέναλτι του αγώνα (2 βίντεο) Δείτε 2 βίντεο με φάσεις απο το φιλικό Βατανιακός-Αχιλλέας στο Βατάν και το χαμένο πέναλτι του Νάκα στο τέλος του αγώνα.  
http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: